Dunavarsányi TE

Dunavarsányi TE

A bevezetett rendelkezésekhez a DTE-nek is alkalmazkodnia kell, így figyelemmel az előírásokra, bizonytalan ideig nem lehetnek nézők a csapataink mérkőzésein.

A korlátozás azt jelenti, hogy március 12-től visszavonásig Magyarország területén az MLSZ tagszervezeteinek bármely csapata részvételével megrendezett hivatalos (MLSZ-szervezésű, természetesen ideértve az MLSZ budapesti/megyei igazgatóságait is) vagy felkészülési mérkőzésén egy szűk körű rendezőgárda (a megyei osztályban csapatonként 25-25 fő) mellett kizárólag a játékosok és a stábtagok lehetnek jelen.

Az MLSZ és budapesti/megyei igazgatóságainak versenyein közreműködő játékvezetők tájékoztatást kaptak arról, hogy a megszokott, a sportszerűség által is megkövetelt, a mérkőzések előtti és utáni kézfogásokat az egészség megőrzése érdekében meghozott rendelkezések visszavonásáig mellőzzék.

Az MLSZ vezetése a fentieken túlmenően határozatlan ideig felfüggesztette grassroots-programjainak (OTP Bank Bozsik-program intézményi és egyesületi moduljai, Fair Play Cup, szociális programok) rendezvényeit, tornáit és fesztiváljait.

Kézilabdában hasonlóak az előírások, vagyis csak a csapatok, a hivatalos személyek, a rendezői gárda, valamint a sportcsarnok munkatársai lehetnek jelen. Emellett fontos, hogy az U13-as korosztálytól lefelé az összes bajnokságot felfüggesztette a szövetség!

Ezúton is kérjük szurkolóinkat, hogy ne induljanak el a mérkőzésekre, mert azokra nem áll módunkban beengedni őket, illetve a felsorolt felfüggesztett bajnokságok mérkőzésire ne vigyék el gyermekeiket, mert nem lesznek találkozók. Az edzések egyelőre a megszokott rendben zajlanak, ha ebben változás áll be arról a kommunikációs csatornáinkon értesítjük az érintettet sportolókat.

About Post Author